Else Momlife Zwangerschap

Babykamer voor Kleine: Bijna klaar!


Een binnenkijk in de babykamer

Met veel plezier laat ik jullie het babykamertje voor Kleine zien! Het is zo goed als af. Het enige wat nog moet gebeuren is naar de Ikea rijden en twee kastdeuren halen, om deze vervolgens aan de kast te hangen. Met als finishing touch het monteren van dezelfde mintgroene handgreepjes als aan de commode lades.


Het wiegje, een familiestuk

Voor het kamertje hebben we gekozen om met accentkleuren te werken. De belangrijkste accentkleur is okergeel. We hebben hier expres voor gekozen om wat warmte aan te brengen. Daarnaast komt er ook mintgroen in voor. Dit is de kleur die we op Tijns geboortekaartje gebruikt hebben. Op deze, subtiele, manier komt hij terug in het kamertje voor Kleine.


Handgreepjes van de commode

De commode hadden we tijdens de zwangerschap van Tijn al gekocht. Een tweedehandsje via Marktplaats. De frontjes van de lades heeft Daan vervangen. Hij heeft dit gedaan nadat hij de wandplank en de kubus voor aan de meur heeft gemaakt. Zo is het allemaal wat meer één geheel. We vinden het lichte underlayment mooi staan bij het wat donkerdere riet van de wieg. Deze wieg is een familiestuk. Ik heb er onder andere in gelegen en mijn moeder ook! Ben super blij met deze blikvanger.


De stoel met kussens

De stoel is in bruikleen van mijn moeder. Zij heeft haar huis te koop staan en ik mag de stoel in ieder geval de komende tijd lenen. Ideaal want hij staat er mooi. Eerst wilde ik graag een schommelstoel maar ik ben hier eigenlijk gelukkiger mee. Er liggen drie kussentjes in: Het vierkante kussen is van Kwantum, het grachtenpand van Mrs. Multitask en de ster van Nobodinoz. De witte kast is van Ikea en super handig om alles in op te bergen. Ik vind ‘m niet mooi maar praktisch heeft het gewonnen van mooi in dit geval. Er moeten zoals gezegd nog deuren op, dan is het meteen een stuk rustiger. Tot slot gaat de kinderwagen binnenkort naar beneden. Maar die staat nu prima uit de weg naast de kast.

 

 

Leuke speeltjes voor Kleine:


Regenboog en rammelaar van Softie Baby Musthaves

Speenkoord en bijtring ‘Tijn’ van Lytse Boef

Speendoekje van Ivy&Soof, rammelaar van Beads and Bites

 

 

 

 

 

 

 

Wiegdekentjes:

Ledikantdekentjes:

Wagendekentje:


Klippan wiegdekentje

Made by Sam ledikantdeken

BinnenPret ledikantdeken

Styled by Sky wagendekentje

Merel Damhuis

Momblog met 'n rouw randje. Ik overpeins te veel en slaap te weinig. Moeder van Tijn* '18, Else ‘19 en Hidde ‘20. Vrouw van Daan.

Gerelateerde berichten...

1 reactie

  1. Ik vind het kamertje voor Kleine zo gigantisch leuk en lief <3 nog even en dan ligt Kleine daar in dat bedje herrie te schuppen! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *